ROBOT – Vis à Vis

In 2019 en 2020 werkte ik als productieleider voor de voorstelling ROBOT.

Ik was onder andere verantwoordelijk voor veiligheid, productiebudget, rekwisieten, kostuums, crewcatering, werkplaatsinventaris en de samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Voor deze productie ben ik daarnaast ook vervangend hoofd BHV, heet ik het publiek welkom (het begin- en eindpraatje) en in augustus en september heb ik, in verband met het uitvallen van een collega, verschillende stagehand-taken overgenomen. Hieronder vallen onder andere snelverkledingen, ontsteken van vuureffecten en het rijden in een elektrisch autootje, de veegrobot.

In 2020 vervulde ik daarnaast ook de rol van technisch producent en hield ik mij bezig met de coronamaatregelen.

In 2019 hebben 42.500 mensen de voorstelling ROBOT gezien.

In 2020 hebben we nog 6800 bezoekers kunnen ontvangen.